Megtréfálta a csapat a magyar kézilabda-szurkolókat, de ennek most mindenki nagyon örül

Sport

A magyar szurkolók csütörtökön meglátogatták az olimpiai kvalifikációs férfi kézilabda Európa-bajnokságon szereplő magyar válogatottat Malmőben.

Nagy volt a felfordulás a svéd kikötőváros egyik belvárosi szállodájában csütörtökön kora délután, mert a középdöntő II. csoportjában szereplő hat csapat kivétel nélkül sajtófélórát tartott. Ennek ellenére fél 2-kor minden szem a magyar szurkolókra szegeződött, akik addig énekeltek különféle rigmusokat és dalokat, amíg a játékosok az ebédjük elfogyasztása után megjelentek az aulában.

Mint kiderült, a drukkerek búcsúzni jöttek. Az oroszok és az izlandiak elleni győztes mérkőzésen és a dánok elleni döntetlen alkalmával is hangosan, kitartóan buzdították a válogatottat, viszont mivel előzetesen arra számítottak, hogy kedvenc csapatuk nem jut tovább a csoportkörből, ők is csak csütörtökig terveztek, így a középdöntőbe jutás ellenére kénytelenek hazautazni.

“Majdnem mi is így jártunk, de szerencsére máshogy alakult. Csináljuk tovább, amit elkezdtünk, remélhetőleg ugyanilyen sikeresen” – mondta a drukkereknek Mikler Roland csapatkapitány.

A kiváló formában lévő kapus hangsúlyozta, nagyon sokat jelentett számukra a maroknyi magyar szurkoló bíztatása, és megkérte őket, hogy otthonról is drukkoljanak a csapatnak.

Ezt követően közös fotók készültek, és a játékosok autogramokat osztottak a rajongóknak.
A magyar válogatott a malmői E csoport megnyerése után pénteken 18.15-től a norvégokkal, vasárnap 16.15-től a szlovénokkal, kedden 20.30-tól a svédekkel, majd szerdán 16 órától a portugálokkal találkozik a középdöntőben. Az első két helyezett az elődöntőbe jut, a harmadik pedig az ötödik helyért játszhat.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.