Rárúgta az ajtót a barátnőjére

Rendőrség
A balmazújvárosi rendőrök bíróság elé állítási javaslattal fejezték be a nyomozást a 29 éves férfi ellen.

A Balmazújvárosi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya magánlaksértés vétség és könnyű testi sértés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást a 29 éves R. Gergő balmazújvárosi lakossal szemben.

A nyomozás adatai szerint a férfi 2015. december 4-én délelőtt megjelent volt barátnője balmazújvárosi lakása előtt. A 29 éves férfi a sértett engedélye nélkül bement a lakásba, ahol veszekedni kezdett a nővel, akinek a vita hevében a haját meghúzta és megszorította a nyakát. A sértett testvére félelmében a lakásban elbújt és bejelentést tett a rendőrség ügyeletére. A testvérek később közösen távozásra szólították fel R. Gergőt, amelynek a férfi végül eleget tett és elment a lakásból. A sértett ezt kihasználva az ajtót kulcsra zárta. A férfi ekkor újra be akart menni a lakásba és belerúgott az ajtóba, ami ettől megrongálódott és kinyílt. R. Gergő a lakásból csak többszöri felszólításra távozott, majd őt a helyszínre érkező rendőrök elfogták és a Balmazújvárosi Rendőrkapitányságra előállították. A balmazújvárosi férfi gyanúsítotti kihallgatásán a nyomozóknak beismerő vallomást tett.

A rendőrség a gyanúsítottal szemben – szabadlábon hagyása mellett – folytatott nyomozást a napokban befejezte és a keletkezett iratokat bíróság elé állítási javaslattal továbbította az illetékes járási ügyészségnek.