Ezeket a sorozatokat válogatták be az idei PaleyFest-be, Los Angelesben

Kultúra

A  rangos amerikai fesztiválnak számító PaleyFest szervezete, a Paley Center for Media január 29-én jelentette be a  41. PaleyFest LA programtervét. A fesztivált április 12-től április 20-ig rendezik meg az Oscarnak is helyet adó Dolby Színházban, Hollywoodban.

A idei felhozatal világsztárokkal teli válogatást kínál a televíziózás legjobbjából, olyan kedvelt sorozatokkal, mint A Morning Show, Loki, Young Sheldon vagy az Avatar: Az utolsó léghajlító.

A fesztiválon a világsztárok személyesen is részt vesznek, így a PaleyFest közönsége találkozni fog a televízió legismertebb hírességeivel, köztük idén többek közt Jennifer Anistonnal, Tom Hiddlestonnal vagy  Stephen Colberttel.

A több, mint négy évtizede megrendezésre kerülő PaleyFest LAkiemelkedő szakmai eseménynek számít a film fővárosának számító Los Angelesben. Az esemény hivatalos támogatója a Citi®, és  – az alapító támogató – a William S. Paley Alapítvány.

A rendezvény kiemelkedő eseményei közé tartozik a Family Guy 25. évfordulójának megünneplése és a Young Sheldon búcsúztatása.

 (A jegyek elővétel január 30-án kezdődik, de kizárólag a Citi kártyabirtokosok és a Paley Center tagjai számára elérhetőek.)

További részletekről, beleértve a jegyek megvásárlásának módját is, a paleyfest.org weboldalon lehet tájékozódni.

– Vida Virág –

Kezdőkép: paleyfest.org