Magánkórházat nyitottak Debrecenben

Helyi hírek

A TritonLife csoport, egy magánegészségügyi szolgáltató most Debrecenben a Tűztövis utcán nyitotta meg első vidéki magánkórházát. A csoport üzemelteti Budapesten a Róbert Magánkórházat és több fővárosi egészségügyi központot is.

Debrecen hazánk második legnagyobb, de talán egyik legdinamikusabban fejlődő városa, jelentős egyetemi és gazdasági központ

– mondta Fábián Lajos, a TritonLife csoport társtulajdonos elnöke közleményében. Kiválósági centrum rendszerben építkező egészségügyi centrumaink, országos-, és európai hírnevű szakembergárdánk, a területen szerzett nemzetközi szakmai tapasztalataink, mind garanciát nyújtanak arra, hogy a debreceni magánkórház is egy sikertörténet kezdete legyen.

Fotó : gardenmedhotel.hu

Az országban egyedülálló módon, több fontos szakterületen is szakorvos képzési joggal rendelkező budapesti magánkórházunk szakmai protokolljait és színvonalát szeretnénk kiterjeszteni, sőt tovább fejleszteni vidéki hálózatunkban is, amelynek első állomása Debrecen – mondta az elnök.

Debrecenben a belvárosi járóbeteg centrum mellett a város zajától távolabb hozták létre a magánkórházat, ami két korszerű műtővel, igény szerint bővíthető ágyszám kapacitással rendelkezik – olvasható a közleményben.

Oltóanyag üzem és innovációs központ épül Debrecenben