Dolgozói DErbi az egyetemen

Egyetem

Kikapcsolódással ünnepelheti a június 10-i össz-egyetemi dolgozói napot az intézmény valamennyi munkatársa.

Hét campuson csaknem 7 ezer ember dolgozik a Debreceni Egyetemen, olyan munkatársak, akik gyakran csak telefonon, vagy email-ben tartanak kapcsolatot egymással.

– Most itt a lehetőség a személyes találkozásra: első alkalommal hagyományteremtő szándékkal szervezzük meg a Dolgozói DErbit – a Debreceni Egyetem Dolgozói és Családi Napját. Jelszavunk: „Értünk, Velünk, Nekünk” jelzi, hogy közösen szeretnénk tenni azért, hogy munkahelyünkön a mindennapokban is jól érezzük magunkat. A családbarát szellemiség jegyében arra törekszünk, hogy munkavállalóinknak a munkaidőn túl olyan alkalmakat is teremtsünk, ahol a kikapcsolódásé, a feltöltődésé, a közvetlenebb kapcsolatépítésé a főszerep – mondta az unideb.hu portálnak Rőfi Mónika.

A program számos érdekességet és lehetőséget rejt a kikapcsolódásra, nem csak az egyetem dolgozóinak és családtagjaiknak, hanem a ma már nyugdíjas egykori munkatársaknak is.

Aki regisztrál és részt is vesz a programokon, aznap mentesül a munkavégzés alól, de természetesen a működés is biztosított lesz az egyetemen.

Az eseményen történő részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. A regisztrációra kizárólag ahttp://regisztracio.unideb.hu/DErbi oldalon van lehetőség, 2016. június 3-ig.

A Dolgozói Derbi helyszíne a Nagyerdei Stadion Északi Rendezvénytere és a HALL, az időpont pedig: 2016. június 10. péntek 10.00 és 20.00 óra között, ahol – többek között – különböző játékos, ügyességi versenyek, kézműves és egészségügyi és zenés programok várják az érdeklődőket.

Külön kell nevezni a DElikát Főzőversenyre és a felfeDEzettjeink Ki-mit-tud?-ra. Ezekre a programokra ahttp://www.regisztracio.unideb.hu/DElikat , illetve a http://www.regisztracio.unideb.hu/felfeDEzettjeink felületen várják a jelentkezéseket a szervezők 2016. május 27-ig.

A rendezvény résztvevőit egy-egy itallal, fagyival és kenyérlángossal is megvendégelik a szervezők.

unideb.hu