Eva Longoria “Flamin’ Hot” című filmjének kellékeiből nyílt kiállítás Los Angelesben

Világ

Eva Longoria “Flamin’ Hot” című filmjének kellékeiből és dokumentumaiból nyílt kiállítás a Los Angeles-i Hollywood Múzeumban múlt héten. A világszerte ismert sztár – aki a filmet rendezőként jegyzi –  személyesen is megjelent a megnyitóval összekötött sajtótájékoztatón. 

A Hollywood Múzeum jelenleg a Spanyol Örökség Hónapjának  jegyében olyan spanyol származású hírességeket mutat be, akik letették névjegyüket Hollywoodban.

Az ünnepi hónap egyik kiemelt rendezvénye Eva Longoria előtt tiszteleg.  A  sztár “Flamin’ Hot” című filmje áll a múzeum legújabb kiállításanak középpontjában, mely nemcsak a filmről ad átfogó képet, hanem néhány lenyűgöző ereklyét is bemutat.

A Flamin’ Hot kiállítás betekintést nyújt a film készületeinek kreatív folyamatába, például  Diane Warren Oscar-díjas  dalszerző jegyzeteibe, aki az eredeti “The Fire Inside” című dalt alkotta meg a filmhez. Emellett megtekinthető a dalhoz készült videoklip is, amelyet Becky G ad elő, és még egy lowrider kabrió is látható a videoklipből.

A Los Angeles-i Hollywood Múzeum megnyitóval egybekötött sajtótájékoztatóján Eva Longoria egy interjúban elmondta, hogy véleménye szerint a spanyol kultúra még mindig alulreprezentált Hollywoodban. Eva Longoria a kiállítás megnyitóját és a Hispanic Heritage Month ünneplését a Grammy-díjas és Tiszteletbeli Oscar-díjas dalszerző, Diane Warren, Richard Montañez, a Flamin’ Hot Cheetos feltalálója, valamint Donelle Dadigan, a José Iturbi Alapítvány társalapítója és a Hollywood Múzeum tulajdonosa körében ünnepelte.

A kiállítás decemberig tekinthető meg a Los Angeles-i Hollywood Museumban.

– Vida Virág –

Fotók: Vida Virág