Itt nézhető élőben a Loki Magyar Kupa-meccse az NB III-as Veszprém ellen

Sport

A VLS Veszprém ellen kezdi meg szereplését a DVSC a Magyar Kupa 2021/2022-es kiírásában. A Loki szeptember 18-án, szombaton 15 órától lép pályára idegenben.

Huszti Szabolcs, a DVSC edzője a klub honlapjának azt nyilatkozta, hogy kötelező a továbbjutás, de senkit sem szabad lebecsülni.

Bízom a keretben és a játékosokban, valószínűleg a Veszprém ellen azok a labdarúgók is lehetőséget kapnak majd, akik eddig kevesebbet játszottak. Remélem, élnek a lehetőséggel. Külföldön is előfordul, hogy egy alacsonyabb osztályú klub kiveri a magasabban jegyzettet. Fontos kilencven perc vár ránk, úgy kell belemennünk a találkozóba, mintha döntőt játszanánk, de a sorozat minden egyes mérkőzésére úgy tekintünk, mintha az lenne. Szeretek meccsről meccsre gondolkozni, akármilyen sorozatban indulunk el, egyértelmű célunk, hogy minél jobban szerepeljünk

– mondta Huszti.

“Fontos, hogy kapott gólt nélkül hozzuk le a találkozót, ehhez száz százalékot kell nyújtani, de még egyszer mondom, a továbbjutás a legfontosabb” – tette még hozzá.

A meccs itt nézhető élőben:

https://www.youtube.com/watch?v=opkwTue_biQ