Drog hatása alatt lopott tabletet

Rendőrség
A püspökladányi rendőrök elfogták azt a helyi férfit, aki a gyanú szerint kábítószert fogyasztott és egy tabletet tulajdonított el.

Egy nő tett bejelentést 2016. február 20-án 17 óra 50 perckor a Püspökladányi Rendőrkapitányságra arról, hogy Püspökladány, Rákóczi utcában található házából volt élettársa eltulajdonított egy tabletet. A rendőrök a bejelentést követően a szabálysértőt otthonában igazoltatták és nála a tabletet megtalálták. A járőrök a 31 éves férfit lopással elkövetett tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt a városi rendőrkapitányságra előállították, ahol – meghallgatását követően – a gyorsított bíróság elé állítás érdekében őrizetbe vették. A rendőrök a tabletet lefoglalták, majd a tulajdonosának visszaadták.

Az intézkedés során Sz. Gyulával szemben kábítószer fogyasztásának gyanúja merült fel, ezért vele szemben kábítószer gyorstesztet alkalmaztak, amely pozitív értéket mutatott. A nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki a helyi lakost, aki a bűncselekmény elkövetését elismerte.

A Püspökladányi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a terhelt ellen kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt szakértő bevonásával folytatja a nyomozást.