Röpködtek a székek a Csapó utcai szórakozóhelyen

Rendőrség

K. János vitatkozni kezdett B. Tiborral és egy másik helyi férfival, akit az ajtón keresztül ki is lökött az utcára. Ezután a 47 éves férfi megfogott egy széket és azt B. Tibor felé dobta.

A Debreceni Rendőrkapitányság garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt rendelt el nyomozást a 47 éves K. Jánossal és az 50 éves B. Tiborral szemben.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2015. augusztus 23-án 22 óra körüli időben egy Debrecen, Csapó utcai vendéglátóhelyen K. János vitatkozni kezdett B. Tiborral és egy másik helyi férfival, akit az ajtón keresztül ki is lökött az utcára. Ezután a 47 éves férfi megfogott egy széket és azt B. Tibor felé dobta. Az 50 éves helyi lakos ekkor szintén felkapott egy széket, amivel megütötte K. Jánost. Az esetről történt bejelentést követően a rendőrök azonnal a helyszínre mentek, ahol a két garázdát elfogták és a Debreceni Rendőrkapitányságra előállították. A nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki a helyi lakosokat, akik az eljárás jelenlegi szakaszában szabadlábon védekezhetnek.