A Vezért utcán találták meg a gépkocsit

Rendőrség

Egy nő tett feljelentést 2014. május 5-én a Komádi Rendőrőrsön arról, hogy a településen a Szent István útján lévő lakatlan házába valaki betört és onnan csaptelepeket, villanybojlert, kilincseket vitt el, valamint felszedett több, mint 50 négyzetméter laminált padlót. A rendőrök adatgyűjtést és tanúkutatást végeztek, valamint több tanút kihallgattak, melynek eredményeként látókörükbe került egy helyi férfi, akit gyanúsítottként hallgattak ki. Ö. László a bűncselekmény elkövetését beismerte, elmondta, hogy az eltulajdonított értékeket eladta.

A 28 éves férfi ellen a Berettyóújfalui Rendőrkapitányság a lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást a napokban befejezte és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal az megküldte az illetékes járási ügyészségnek.

Egy állampolgár telefonon tett bejelentést a rendőrség ügyeletére 2014. július 16-án 15 óra 45 perc körüli időben arról, hogy valaki ellopta Hajdúböszörmény, Bethlen Gábor utcán parkoló tehergépkocsiját. A járőrök a keresett tehergépkocsit Debrecen, Vezér utcán megtalálták és annak 27 éves sofőrjét elfogták. A férfit járőrök a Hajdúböszörményi Rendőrkapitányságra előállították és a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták, majd őrizetbe vették. A tehergépkocsit a rendőrök lefoglalták és visszaadták a tulajdonosának.

A Hajdúböszörményi Rendőrkapitányság a nyíregyházi lakos ellen jármű önkényes elvétele bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást befejezte és a napokban a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal megküldte az illetékes járási ügyészségnek.