Eredményes bíróság elé állítás a Lendvay utcában történt hivatalos személy elleni erőszakot elkövető férfival szemben

A Budapesti Regionális Nyomozó Ügyészség csoportosan elkövetett hivatalos személy elleni erőszak bűntette miatt indított eljárást az ellen a férfival szemben, aki a 2023. május 19-i tüntetésen ököllel megütötte az egyik intézkedő rendőrt.

Újabb vádemelések történtek a zöldség- és gyümölcsimportőr bűnszervezetek ügyében

A Fővárosi Főügyészség bűnszervezetben, bűnsegédként elkövetett különösen jelentős vagyoni hátrányt okozó költségvetési csalás miatt emelt vádat egy 30 éves férfival, továbbá közokirat-hamisítás bűntette miatt 4, általa névleges cégvezetésre felkért személlyel szemben.

Két férfi esett egymásnak Ferencvárosban

A Budapesti IX. Kerületi Ügyészség vádat emelt egy 22 éves férfival szemben, aki még 2019 februárjában, a IX. kerületben, egy társával együtt rátámadt egy ismerős család két férfi tagjára. A vádlott társa az egyik sértettnek életveszélyes sérülést okozott, őt a bíróság emiatt már jogerősen börtönbüntetésre ítélte.

Bíróság, kalapács

Ismerkedni érkezett a budapesti férfi Kaposvárra, de végül betörés lett belőle

A Kaposvári Járási Ügyészség kisebb értékre, dolog elleni erőszakkal, nemesfémre elkövetett lopás bűntette és más bűncselekmény miatt gyorsított eljárásban emelt vádat azzal a harmincas éveiben járó, többszörösen büntetett előéletű budapesti férfival szemben, aki előbb egy lakást, majd egy gépkocsit is feltört Kaposváron.