YouDay 2023 Valmar

Bejelentették a 2024-es EFOTT első fellépőit

Party Zone

A ValMar, Manuel, Dzsúdló, T. Danny, Lil Frakk, a BSW, Metzker Viki, a Margaret Island, az Irie Maffia, a Blahalouisiana és a Punnany Massif is fellép jövőre az EFOTT-on.

Az egyetemisták és főiskolások fesztiválját 2024-ben július 10. és 14. között rendezik meg a Velencei-tó partján – közölték a szervezők szerdán az MTI-vel.

Az EFOTT története 1976-ban indult, a rendezvény jövőre lesz 48 éves. A fellépők névsora még nem teljes, a következő hetekben további magyar előadók koncertjeit jelentik be.

“Visszatér az EFOTT-ra egy rég látott kedvenc, a jeti, akinek különleges szerepe volt a vándorfesztivál életében: a lábnyoma mutatta meg, hogy az adott évben hol lesz a fesztivál. Hamarosan kiderül, a Velencei-tó partján immár megállapodott fesztiválon ezúttal mi lesz a szerepe” – idézte Budai Marcellt, az EFOTT sajtófőnökét a közlemény.

Mint írták, a fesztivál az elmúlt években a közösségteremtés fontos helyszínévé vált az egyetemisták számára. Az EFOTT tulajdonosi jogait gyakorló HÖOK (Hallgatói Önkormányzatok Országos Konferenciája) célja, hogy minden egyetemista forduljon meg legalább egyszer felsőoktatási tanulmányai során az EFOTT-on.

A fesztiválon az egyetemi mindennapokat bemutató UNIversumban idén mintegy húsz felsőoktatási intézmény és programlehetőség várta az érdeklődőket. A felsőoktatási intézmények, a kiemelt oktatási és innovációs projektek, a civil szervezetek és a vállalati szektor szereplői egyaránt megtalálhatók az EFOTT egyetemi kampuszán.

(MTI)