James Arthur februárban fellép a Barba Negrában

Party Zone

Budapesten is bemutatja hamarosan megjelenő új albumát jövő évi európai turnéján James Arthur. A világhírű brit dalszerző-énekes 2024. február 25-én a Barba Negrában ad koncertet.

James Arthur Say You Won’t Let Go című slágere másfél milliárd feletti megtekintésnél jár a legnagyobb videómegosztó oldalon és 2,5 milliárd feletti lejátszásnál a Spotify-on – közölték a szervezők az MTI-vel.

A zenész új albuma, a Bitter Sweet Love jövő januárban jelenik meg, alig egy hónapra rá pedig már a magyar fővárosban is bemutatja, a régi slágerek mellett.

“Amikor az albumon dolgoztunk, szinte újra gyereknek éreztem magam. Teljes őszinteséggel alkottam, csak olyan zenét csináltam, amit szeretek, nem az pörgött a fejemben, hogy mindenkinek a kedvére tegyek” – idézte James Arthurt a közlemény.

Új lemezén Steve Solomon amerikai producerrel dolgozott együtt, akivel a 2016-os Say You Won’t Let Gót is közösen írták. A Bitter Sweet Love című anyagot a dél-londoni Miloco Stúdióban rögzítették.

James Arthur 27 állomásos európai turnéja keretében lép fel jövő februárban a Barba Negrában. A koncertsorozat fókuszában az új album dalai állnak, de legnagyobb slágerei is elhangzanak.

(MTI)