A Giro d'Italia magyarországi szakaszgyőztesei részére Hollóházi porcelánból készült trófeák a Hollóházi Porcelánmanufaktúra budapesti bemutatótermében 2022. május 2-án. MTI/Balogh Zoltán

A Magyar Zene Háza projektvezetője kapta idén az Év Projektmenedzsere Díjat

Party Zone

Pém Attila, a Magyar Zene Háza projektvezetőjeként végzett munkájáért kapta idén az Év Projektmenedzsere Díjat – közölte a Magyar Projektmenedzsment Szövetség (PMSZ) kedden az MTI-vel.A szövetség tagja a projektmenedzsment szakmai szervezetek közösségének képviselőiből alakult Projektmenedzsment Kiválóság Táblának, amely minden évben kiválasztja és díjazza a szakma legjobbjait. Az Év Projektmenedzsere Díj célja, hogy növelje a szakma elismertségét és bemutassa a kiemelkedő teljesítményt nyújtó vezetőket – írták a közleményben.

Hozzátették, hogy a Projektmenedzsment világnapjához kapcsolódva, már 22. éve adják át ezt az elismerést.

A díj idei győztese indulhat az International Project Management Association (IPMA) nemzetközi megmérettetésén, ahol korábban több magyarországi szakember végzett előkelő helyen. A magyar projektmenedzserek eddig egy első, és három harmadik hellyel járultak hozzá a szakma nemzetközi hírnevének növeléséhez.

Kép: illusztráció.