Ezért kellett megválnia Majkáéknak Kollányi Zsuzsitól

Ország Party Zone

Hosszú évekig együtt dolgozott Majka, Curtis és Kollányi Zsuzsi. Zsuzsi végleg kivált a trióból és egyedül, illetve új zenekarával folytatja.

A Majka rajongók már megszokhatták, hogy az utóbbi években Nika lép fel vele és Curtisszel Kollányi Zsuzsi helyett. Kiderült, Zsuzsi terhessége miatt alakultak így a dolgok.

Zsuzsi először 2018-ban távozott a csapatból várandóssága miatt. Majkáék nagyon örültek a babának és támogatták őt, ugyanakkor többször is elmondták, nagyon várják vissza Zsuzsit, aki sokszor a kivetítőkön még megjelent egy-egy koncert alkalmával. 2019-ben ismét elkezdtek együtt próbálni, de aztán először a koronavírus miatt maradtak el a koncertek, aztán később kiderült, Zsuzsi ismét gyermeket vár.

A Borsonline információi szerint Majka kényszerhelyzetbe került, hiszen ha továbbra is zenélni akar, találnia kellett egy új énekesnőt. Így került a képbe Veress Mónika, Nika, az ország egyik legtehetségesebb énekesnője, aki lassan egy éve dolgozik együtt a fiúkkal és aki a hírek szerint most már oszlopos tagja a csapatnak. A lapnak egy bennfentes azt is elárulta:

Nehéz volt az elválás Péter és Zsuzsi között, a barátság talán megmaradt, de most még hűvös a viszony.

Majka, Curtis és Nika hihetetlenül sikeresek együtt, most, hogy újra szabad koncertezni, bűdületes bulikat csinálnak, a 12 ezer fő befogadására alkalmas Budapest Parkot háromszor is megtöltötték az elmúlt héten. Kollányi Zsuzsi is visszatért a zene világába, nemrég alakult zenekarával augusztus végén több koncertet is adnak.

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Zsuzsi Kollányi Official (@zsuzsicolony) által megosztott bejegyzés