Már otthon van a koronavírus miatt kórházban ápolt Kunhalmi Ágnes

Ország

Kunhalmi Ágnes, az MSZP társelnöke múlt hét csütörtökön osztotta meg közösségi oldalán, hogy kórházban kötött ki a koronavírus miatt.

Már este szúrt a hátam, és hajnalban arra ébredtem, hogy mindjárt kiszakad a tüdőm a hátamon keresztül. Olyan rosszul lettem, hogy a Honvédban kötöttem ki. Meglehetősen aggódtam, most mi lesz, és csak az járt a fejemben, hogy a két Astra Zeneca és az egy Pfizer csak megvéd. Az orvos szerint még lesz pár nehéz nap, de remélem, azért egyre jobb lesz!

– írta akkor Kunhalmi Ágnes, akiről ezt követően napokig semmit nem lehetett tudni. Vasárnap este friss hírekkel jelentkezett – vette észre a Blikk.

A politikus lényegében csütörtök óta csak aludt, telefon sem volt nála, így nem tudta, milyen sokan írtak neki, ezúttal azonban megköszönte a sok támogató üzenetet, amit kapott. A vírusról pedig ezt gondolja:

Erre valóban nem lehet felkészülni. Pontosabban fel lehet az oltással. Nem tudom, mi történik, ha nem vagyok beoltva. Nehéz napokon vagyok túl, az orvos szerint most már jobb lesz. Várom, hogy ennek vége legyen. Minden covidos betegnek gyógyulást és főleg kitartást kívánok!

– írta közösségi oldalán Kunhalmi Ágnes.

Fotó: Facebook/kunhalmiagnes