Kijárási korlátozás: mehetünk piacra és fodrászhoz is – részletek

Ország
Koronavírus

Megjelent péntek reggel az Orbán Viktor miniszterelnök által bejelentett kijárási korlátozásról szóló rendelet a Magyar Közlönyben.

A döntés az ország egész területére érvényes március 28. és április 11. között, ez idő alatt mindenki csak alapos indokkal hagyhatja el otthonát.

A rendelet szerint ilyen indoknak minősül a munkavégzés, az egészségügyi ellátás igénybevétele, valamint az egyéni szabadidős sporttevékenység és szabadidős célú gyalogos közlekedés. Az élelmiszerüzletek és drogériák mellett az állateledelt árusító boltokat, mezőgazdasági üzleteket, piacokat, gyógyszertárakat, benzinkutakat, dohányboltokat, fodrászatokat lehet felkeresni.

1 thought on “Kijárási korlátozás: mehetünk piacra és fodrászhoz is – részletek

  1. A Fogyasztóvédelemnek erősen illene ránézni a vidéki boltosokra és a zöldségárusokra is, mert sokszor csalnak ők is – neveket nem mondok kik, de aki kijár vásárolni látja az árakat hol milyenek. Meg nézzenek szét ezzel kapcsolatos Facebookos posztok között, néhányhoz fotó is van csatolva. Sokak nyerészkedni akarnak a vírus helyzetben. Tisztelet a kivételnek.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.