Debrecenben mutatta be polgármester- és képviselőjelöltjeit a Momentum

Helyi hírek Ország

Debrecenben tartotta a Momentum jelölti kongresszusát, ahol felkészítették az őszi önkormányzati képviselőjelölteket mind a kampányra, mind az önkormányzati munkára.

Az eseményt követően a Momentum bemutatta polgármester- és képviselőjelöltjeit. A párt Budapesten közel 70, országszerte összesen 200 képviselőjelölttel száll versenybe ősszel. Emellett polgármesterjelölteket állít nem csak Budapest számos kerületében, hanem Baján, Gödön, Bicskén, sőt, Vámospércsen, Cserszegtomajon, Bánrévén vagy éppen Dencsházán is.

Fekete-Győr András, a Momentum elnöke a sajtótájékoztatón elmondta: „Több száz olyan ember áll mögöttünk, akik kilépnek a megszokott hétköznapokból azért, hogy dolgozhassanak egy jobb Magyarországért, ahol polgári demokrácia, tisztességes piaci verseny és esélyegyenlőség van.”

Processed with VSCO with a4 preset

„Két éve megjelent egy új politikai generáció. Ez a politikai generáció ma már ott van az Európai Parlamentben, ősztől pedig ott lesz az önkormányzatokban is. 2022 valójában most kezdődik. Ha sok településen sikerül megtörnünk a Fidesz-maffia hatalmát, ha sikerül kivennünk a Fidesz-maffia korrupciós hálózatából a legnagyobb városokat, eséllyel készülhet az ellenzék egy 2022-es kormányváltásra.”

– mondta Fekete-Győr András.

2 thoughts on “Debrecenben mutatta be polgármester- és képviselőjelöltjeit a Momentum

  1. Aztán mit ÍGÉRTEK ” jóemberek ” Mert ilyenkor mindent tudtok ígérni aztán mikor a bársonyszékbe kerültök minden el van felejtve , Haveroknak falkabéliteknek mindent elintéztek zsebeteket így vagy úgy megtömitek élősködtök az adófizetők pénzén SOROLJAM MÉG ???

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.