Autókölcsönzővel bővítik a Debrecen Airport szolgáltatásait

Helyi hírek

Az érkező utasok az Europcar 1100 autóból álló flottájából választhatják ki a számukra legmegfelelőbb gépjárművet.

Július közepétől a Europcar szolgáltatásai már Magyarország második legforgalmasabb és folyamatosan fejlődő repterén, a Debrecen Airporton is igénybe vehetők. Az ide érkező utasok az autókölcsönző 1100 autóból álló flottájából választhatják ki a számukra legmegfelelőbb gépjárművet.

A Debrecen Airport Magyarország legnagyobb forgalmú vidéki reptere, ahol a járatbővüléseknek köszönhetően az utasok száma is folyamatosan emelkedik. Ez a növekedés nem csupán a repülőtér fejlődésére van jó hatással, hanem pozitívan hat a régió turisztikai forgalmára is.

A növekvő forgalomhoz igazodva a Debrecen Airportnak is folyamatosan bővíteni kell a szolgáltatásait megbízható partnerekkel. A legújabb együttműködő partnerük a Europcar Autókölcsönző, akiktől az ide érkező utasok július közepétől bérelhetnek autót az kis és középkategóriától egészen a felső középkategóriás modellekig.

– Örömünkre szolgál, hogy cégünk bekerült a Debrecen Airporthoz. Nyomon követtük az elmúlt időszakban végbemenő pozitív változást az utasforgalomban. Bízunk abban, hogy a magas színvonalú szolgáltatásunkkal mi is hozzájárulunk a reptér sikeres működéséhez, s az 1100 gépjárműből álló flottánkban pedig minden kedves meglévő és leendő ügyfelünk megtalálhatja a számára legmegfelelőbb járművet Az utóbbi egy év tapasztalatai alapján megfigyelhető, hogy ügyfeleink a magasabb felszereltségű gépjárműveket keresik. Mi ehhez igyekszünk igazodni, szinte minden járművünkben megtalálható a tempomat, a jobb fogyasztás érdekében pedig benzines autóink nagy része turbómotorral van felszerelve – nyilatkozta Szabó Atilla, a Europcar ügyvezető igazgatója.

Herdon István, a Debrecen Airportot üzemeltető Xanga cégcsoport elnök-vezérigazgatója:

– Folyamatosan keressük azokat az új lehetőségeket, amelyekkel az utasaink kényelmét szolgálhatjuk. Több európai fővárosból és fontos európai gazdasági központokból érkeznek hozzánk járatok, ezért kiemelten fontos, hogy megbízható, valóban európai színvonalú, minőségi szolgáltatásokat nyújtsunk a reptér területén. A nemzetközi hátérrel bíró Europcar több évtizedes működésre visszatekintő vállalat, amely híres arról, hogy az ügyfelei érdekeit tartja szem előtt és ehhez igazítja a gépjárműflottáját is.

A Europcar Autókölcsönző online foglalási rendszerén keresztül néhány perc alatt a Debreceni Airporton is ki lehet választani és le lehet foglalni a kért gépjárművet, de a Europcar helyi irodájának munkatársa telefonon is bármikor elérhető, ha az ügyfélnek segítségre van szüksége.