Hunép Zrt. támogatása

Egymillió forinttal támogatja a Debrecenben gyógyuló gyerekeket a Hunép Zrt.

Egyetem

Betegőrző monitorokat vásárolnak abból az egymillió forintos támogatásból, amelyet a Hunép Zrt. ajánlott fel a Gyermekklinika Alapítványa „Gyermekeinkért” alapítványnak.

Az új eszközöket a Debreceni Egyetem Klinikai Központ Gyermekgyógyászati Klinikáján használják majd. A futballkupa nevezési díjaiból befolyt összeget kedden adták át ünnepélyesen.

A Hunép Zrt. és partnercégeinek részvételével rendezték meg június közepén a második Jótékonysági Labdarúgó Kupát, amelyen a csapatok kispályás fociban és csocsóban küzdöttek meg egymással. A rendezvény nevezési díjaiból befolyt összegből támogatták a Gyermekklinika Alapítványa „Gyermekeinkért” alapítványt.

Cégünk számára kiemelten fontos, hogy nemes célokat támogassunk. Második alkalommal, idén is a gyermekklinikára esett a választás, Szabó Tamással, a klinika igazgatójával egyeztetve a betegőrző monitorok megvásárlásához ajánlottuk fel a nevezési díjakból befolyt összeget. Voltak olyan cégek is, akik nem tudtak eljönni a tornára, de a nevezési díjak befizetésével így is támogatták a jótékony célt

– mondta Bakos Miklós, a Hunép Zrt. vezérigazgatója. A támogatás segítségével hamarosan beszerzik a két hordozható betegőrző monitort a Gyermekgyógyászati Klinika számára. Az eszközöket az intenzív osztályon, illetve az új Gyermeksürgősségi Központban is használni fogják a jövőben.

A világ egyik vezető világ defibrillátorgyártója szavazott bizalmat a debreceni sürgősségi klinikának

Fotó: unideb.hu