Véget ért a színszavazás

Egyetem
Elektronikus szavazásra kérte az egyetemi polgárokat az intézmény vezetése. Arról mondhattak véleményt, hogy milyen színű környezetet képzelnének el a Nagyerdei Stadionban kialakított fitneszteremben.

A rapid elektronikus szavazás keretében hat óra leforgása alatt több mint 400-an mondtak véleményt: az antracitszürke-piros, illetve a capuccino-zöld színek közül választhattak.

A hölgyek voltak aktívabbak a véleménynyilvánításban: 291 női, 150 férfi szavazó volt. 243-an az antracitszürke-piros, 198-an a cappucino mellett voksoltak. A felmérés eredményeinek elemzésénél azt is vizsgálták a kiírók, hogy nemek szerint melyik szín volt a preferált. Az élénkebb színváltozatot 89 férfi és 154 nő jelölte meg, míg a pasztell színeket a férfiak közül 61, a nőknél 137 szavazó választotta. Bár mindkét táborban az antracitszürke-piros változat kapott több voksot, az egyetem vezetése a viszonylag szoros szavazás miatt kompromisszumos megoldást választott: az edzőterem központi terei pirosban és antracitszürkében várják majd a vendégeket, a wellness és a női fitneszrészleg pedig capuccino-zöld színt kap.

A Nagyerdei Stadionban kezdés előtt áll a létesítmény kialakítása és berendezése. A 3300 négyzetméter alapterületű centrumban a SET Központ közvetlen szomszédságában egy ultrarmodern sport-közösségi tér fogadja hamarosan a vendégeket.

A Stadion Fitness a szülőket és a gyermekes családokat gyerekjátszóházzal, gyermektornával, a sportolókat a szokásos fitnesz szolgáltatásokon kívül falmászással, boulderrel, pingpong teremmel, fallabdával és küzdősport teremmel is várja majd. Az új létesítmény a tervek szerint 2017 szeptemberétől kínálja szolgáltatásait az egészségtudatos egyetemi polgároknak és a városlakóknak.

A szolgáltatásokat az életmód-fejlesztési díjat vállaló egyetemi közösség tagjai a DEKA kártyával jelentős engedménnyel vehetik majd igénybe.

unideb.hu