Pályázat az egykori hallgatókért

Egyetem

Pályázatot hirdet a Debreceni Egyetem Fejlesztéséért Alapítvány alumni rendezvény szervezésére az intézmény egységei számára.

A Debreceni Egyetem alumni programjának célja, hogy összefogja a végzett hallgatókat és lehetőséget nyújtson a kapcsolattartásra a volt alma materükkel, illetve azon szűkebb diákközösséggel, akikkel együtt végezték tanulmányaikat. Ennek megvalósítása érdekében hirdet pályázatot a Debreceni Egyetem Fejlesztéséért Alapítvány alumni találkozó/konferencia/egyéb rendezvény szervezésére 2016-ban.

A pályázaton indulhat a Debreceni Egyetem bármely kara, intézete, szervezeti egysége vagy karai, intézetei közösen, valamint a Debreceni Egyetem jogelőd intézményeiben végzett öregdiákokat összefogó szervezet, alapítvány.

A támogatás maximális összege 200 000 Ft, melynek forrása az alumni tagok által a Debreceni Egyetem Fejlesztéséért Alapítványnak befizetett adó 1%-os támogatás.

Az Alumni Központ maximális támogatást nyújt az esemény népszerűsítésében, kiemelten az Alumni Központ honlapján és Facebook oldalán, illetve tájékoztatja az Alumni Közösség minden tagját a programról. A lezajlott találkozóról/konferenciáról pedig beszámoló jelenik meg a DEja vu Magazinban.

A pályázat beadásának határideje 2016. április 29. (péntek) 12.00

A pályázatot beadni személyesen vagy postai úton az alábbi címen lehet: DE HKSZK Alumni Központ, 4032 Debrecen, Nagyerdei krt. 94., 302-es iroda.

További információ:

E-mail: alumni@unideb.hu
Telefon: 52/258-025, 52/258-028

A pályázati felhívás ide kattintva elérhető.