Ellopta egy állatotthon adománygyűjtő dobozát Manuel

Bulvár

Hat év telt el az eset óta, Manuel azonban még mindig nem fizette meg a büntetését, amit a lopásért kapott társaival együtt.

Az X-Faktor felfedezettjének és két barátjának fejenként 20 ezer forintot kellett volna visszafizetnie, valamint 50 óra közmunkát elvégeznie, de hat év alatt erre nem kerítettek sort. Pedig bőven lenne miből megtérítenie a kárt Manuelnek.

Az időközben sztárrá avanzsáló fiatal előadó ma egy 4 milliós Hublot órában feszít főműsoridőben, és a jelek szerint nem sokat gondol a múltra – írja a Bors Manuelről, aki még 2017-ben lopta el két barátjával közösen a Noé Állatotthon adománydobozát.

Manuel… még csak 6 év telt el, de már senki sem emlékszik erre… manapság főműsoridőben imádja mindenki… Persze biztos nagyon megbánta és mindenki megváltozhat és jár neki egy második esély. Hát mi megadtuk neki a második esélyt. Ő meg vállalt mindent is, csak azután azt sem sikerült betartania. Az őt kiemelő csatorna és menedzsment pedig mindenről is tud/tudott, de ugye kit érdekel!

– írta posztjában Schneider Kinga, az állatotthon szóvivője, aki a lap megkeresésére érdekes dolgokat is mesélt az RTL-ről. Amikor kiderült, hogy Manuel szerepelni fog az X-Faktorban, a csatorna megkereste az állatotthont, hogy működjenek együtt.

Az RTL Klub megkeresett minket, hogy Manuellel rendezzük a dolgokat, dolgozzunk össze még a műsor előtt. Írjunk posztot a fiúról, arról, hogy jóvátette minden bűnét, az X-Faktorban drukkoljunk neki, erről is posztoljunk a közösségi felületeinken, vagyis vegyünk úgy részt az imidzs-építésében, hogy ő közben tényleg ledolgozza nálunk a büntetését

– nyilatkozta Schneider Kinga, aki elmondta, ők is úgy gondolják, mindenki megérdemel egy második esélyt, örültek is a lehetőségnek, hiszen ez nekik is jó reklám lett volna, Manuel azonban nem jelentkezett náluk és az együttműködésből sem lett semmi. Most, hogy újra kirobbant az ügy, Manuel menedzsere megkereste a Noé Állatotthont, hogy megegyezzenek, de továbbra sem történt semmi.

Manuel hat évvel ezelőtt lopásáról fotók is készültek: