Balogh Levente és Keserű Balázs

Az álommeló nyertese, Keserű Balázs elmondta, milyen a valóságban a munka Balogh Leventével

Bulvár

Sokan azzal vádolták meg Keserű Balázst, csak egy mondvacsinált pozícióért kap álomfizetést Balogh Levente elnöki asszisztenseként. Most elmondta, mi az igazság.

Májusban ért véget az RTL-en futó “Az álommeló” című reality, ahol kiderült, ki lett Balogh Levente, a Vízkirály asszisztense. A győztes Keserű Balázs a Best magazinnak árulta el, a munka felülmúlta az elvárásait. Szavait a Blikk írta meg.

Bár sokan megvádolták, hogy csak egy mondvacsinált pozíciót kapott a műsor miatt, ez nem így van. Rengeteget dolgozik, szerteágazóak a feladatai, hiszen Balogh Leventének számtalan cége van. Komplex problémákat kell megoldania, jogi, gazdasági és szakmai kérdésekkel is találkozik a munkája során.

Tényleg úgy érzem, hogy Levente jobbkeze lehetek. Kettőnk munkakapcsolata is közvetlenebb lett, amióta a műsor véget ért. A forgatások alatt a formátum szabályait követve még magázódtunk, minden nagyon formális volt, Leventét csak elnök úrnak szólíthattam. Most sokkal közvetlenebb a kommunikáció közöttünk

– mondta Keserű Balázs, aki szerint Balogh Levente a való életben egy nagyon hétköznapi, közvetlen és kifejezetten emberséges ember és jó a humora is, de a munkát nagyon komolyan veszi és ezt várja el Balázstól is.

Nincs kőbe vésett munkarendem. Ez a munka nem kilenctől ötig tart. Az álommeló felhívásában az volt, hogy ez egy 0-24 órás pozíció, és ez így is van. Simán lehet, hogy este 10-11-kor még megbeszélést tartunk, és az is, hogy hétvégén kell dolgoznom

– folytatta Balázs, akinek Levente kérésére olaszul is meg kell tanulnia, így minden reggelét olasz nyelvórával kezdi. A rengeteg tennivalót Balázs baráti kapcsolatai sínylik meg leginkább, mert a családjára mindig igyekszik időt szakítani, a barátaira viszont így már kevés jut. Ez az ára a szakmai fejlődésének, amire viszont nem lehet panasza.

Ferenc pápa és Balogh Levente egyik rokona ismerik egymást

Fotó: Instagram/b.keseru