Johnny Depp

Azért maradt el Johnny Depp budapesti koncertjre, mert kiütötte magát

Bulvár

Rajongók ezrei várták a keddi Hollywood Vampires koncertet Budapesten a Papp László Sportarénában, amit az utolsó pillanatban fújtak le.

Már gyülekeztek a Johnny Depp, Alice Cooper és Joe Perry nevével fémjelzett Hollywood Vampires rajongói, amikor kiderült, nem lesz koncert. Bár sokan azt feltételezték, hogy a buli elmaradésa összefüggésben lehet a sztár pár héttel ezelőtti bokatörésével, ám a Blikk információi szerint az indok ennél prózaibb… – írja a Blikk.

Johnny Depp ugyanis olyan sokat ivott a budapesti szállodájában, hogy teljesen kiütötte magát, még orvost is kellett hozzá hívni. Pedig már minden elő volt készítve, a stáb készült a bulira, a zenekar tagjai megcsinálták a hangbeállást. Johnny Depp mikrofonját is beállították a lap egyik informátora szerint, aki elárulta, este 6 körül érkezett a hír, hogy mégsem lesz koncert.

Annyit hallottunk, hogy Depp túlbulizta magát, már a szállodából sem tudott elindulni. Azt is hallottuk, hogy biztos, ami biztos, kihívtak egy orvost hozzá, hogy megnézzék, nincs-e nagyobb baj annál, mint hogy egyszerűen túltolta a rocksztárságot

– mondta az informátor. A koncert elmaradása nemcsak a rajongóknak esett zokon, a magyar szervező számára is komoly veszteséget okozott, akár több tízmilliót is bukhatott. A hírek szerint már keresik az új időpontot, így érdemes kivárnia azoknak, akik jegyet váltottak, hogy élőben láthassák Johnny Deppet zenélni.

Budapestre jön a Coldplay