Bódi Margó

Csalók használják Bódi Margó nevét

Bulvár

Bódi Margó nevével reklámoznak egy fogyasztószert, pedig semmi köze a termékhez.

Az édesanya nagyon el van már keseredve, mert nem ez az első eset, hogy a Bódi család nevét használják fel a szélhámosok azért, hogy pénzt szerezzenek. A Metropolnak árulta el, hogy folyamatosak az olyan csalások, amikor pénzt ígérnek gyanútlan embereknek a nevükben, aztán pedig lehúzzák őket. Szavait a Bors írta meg.

Most az újabb őrület, hogy egy fogyókúrás terméket reklámoznak az arcommal, ami teljesen kamu. Sosem adtam a nevemet ilyenhez, ráadásul nem is akarok fogyni már sehova. Mégis rengetegen bedőltek ennek is…

– mondta Bódi Margó, akinek a rajongói hívták fel a figyelmét arra, hogy egy fogyasztószert reklámoznak az arcával, miközben neki fogalma sem volt róla.

A hétvégi koncerteken többen odajöttek hozzám és mondták, hogy mennyit fogytam, biztos attól a csepptől, amit reklámozok. Sőt, volt olyan is, aki már meg is rendelte…

– folytatta Margó, aki szeretné kihangsúlyozni, hogy nem hirdet és nem is szed semmilyen fogyasztószert, és nagyon mérges, mert nem tudni, milyen hatással van a szervezetre a termék, amit a nevével és arcával értékesítenek. Bódi Margó mindenkit megkért a közösségi oldalukon, hogy ne dőljenek be az alábbi reklámnak.