Kulcsár Edina

Kulcsár Edina még ajándékot is ad, ha megosztják férje, G.w.M dalát

Bulvár

Háború van kialakulóban Kulcsár Edina és G.w.M, valamint Azahriah között a YouTube-on.

A rappernek a napokban debütált a Single állapot című dala, melyhez egy videóklip is készült, a 21 éves énekes pedig egy albummal rukkolt elő, aminek tartalma szintén felkerült a YouTube-on a “felkapottak listájára” – írja a Bors. Mindkettejük dala nagyon sikeres. A listát Azahriah vezeti, de nagyon szoros a “verseny”, a második helyen van G.w.M, aztán rögtön a harmadik újra Azahriah egy dala.

És most jön a furcsaság: Kulcsár Edina egy nagyon különös bejegyzést tett közzé Instagramján, melyben egy villámjátékot hirdetett követőinek, akiket arra kért, osszák meg férje, G.w.M dalát és azt is írják oda, milyen jó a dal. A megosztók között egy 30 ezer forintos vásárlási utalvány kisorsolását ígérte. Azóta pedig elindította második villámjátékát is, ebben azt kéri követőitől, hogy kommenteljenek egy villám emojit G.w.M dala alá, majd az ő friss fotója alá is. Aki így tesz, 20 ezer forintos utalványt nyerhet.

Kulcsár Edina

A játéktól még a követői sincsenek elájulva, egyikük megjegyezte, hogy ez a legrosszabb nyereményjáték, amit kitalálhatott és ezzel azt éri el, hogy csak a felajánlott nyeremény miatt lesz G.w.M-nek nézettsége. Mások egyenesen a kétségbeesést érzik rajtuk.

Innen érzem a kétségbeesés szagát, hogy Azahriah meg ne előzze a toplistán

– írta valaki Redditen.

A két dal: