Sáfrány Emese

Ezért szakított Sáfrány Emese és Inti

Bulvár

Tíz közösen töltött hónap után szakított a sztárpár, most is az kiderült, hogyan váltak el egymástól.

Sáfrány Emese kedden osztotta meg a hírt a közösségi oldalán, hogy ő és a TNT dobosa, Inti úgy döntöttek, szakítanak. Bár azt mondta, a sajtónak nem szeretnének nyilatkozni, a Borsnak mégis elmesélte, mi vezetett idáig, először és utoljára beszélt arról, miért ment tönkre a kapcsolatuk.

Mi nagyon különbözőek vagyunk, és egy nem mindennapi szituációban találtunk egymásra

– kezdte a lapnak a légtornász, aki nem sokkal azután jött össze Intivel, hogy átélte azt a teaszánszot, ami majdnem tragédiához vezetett Sáfrány Emese barátnője, Béres Anett számára. Inti pedig újra meg kellett, hogy küzdjön gyermekkori szívbetegségével, kórházba is került. Az időszak mindkettejük számára nehéz volt, de próbálták egymást átsegíteni a nehézségeken.

Mindvégig egymás támaszai voltunk, amiért hálásak lehetünk egymásnak, és talán Inti nevében is mondhatom, életünk végéig visszük magunkkal ezt az érzést, a hálát a másik iránt. Most érkezett el az a pont a közös életünkben, hogy azt éreztük, nincs meg minden ebben a kapcsolatban, ami ahhoz szükséges, hogy a továbbiakban is egy jól működő párként folytassuk az utunkat. Nem volt semmilyen dráma vagy veszekedés, szépen megbeszéltünk mindent, így váltunk el egymástól

– mondta Sáfrány Emese, aki úgy érzi, meg kellett hozniuk ezt a döntést, és bár nem tudja könnyen lezárni a kapcsolatot, bízik abban, hogy jóra fordul mindkettejük élete.