Peter Srámek

Balesetet szenvedett Peter Srámek Zámbó Jimmy kocsijával

Bulvár

A fiatal énekes nem titkoltan Zámbó Jimmy rajongó. Nemcsak a dalait énekli még A Király című sorozatban is, de a tárgyait is használja. 

Zámbó Jimmy autóját az énekes fiától, Krisztiántól vásárolta évekkel ezelőtt, ez az a bizonyos személyautó, ami korábban a Jimmy-1-es rendszámot viselte. A Ripost megtudta, a fiatal énekes hétfőn ezzel az autóval balesetet szenvedett.

Hétfőn épp vásárlásból hazafelé tartottam a főúton, majd egy csattanásra lettem figyelmes. A bal oldalról figyelmetlenül kanyarodott ki egy autó, és belém jött. A gumi szétrobbant, leszakadt a lökhárító és a sárvédő behorpadt. Nem sérültem meg, viszont a károm óriási, több száz ezer forintba fog kerülni a javítás

– mesélte a lapnak Peter Srámek, akinek a balesete után egy autószerelő barátja segített hazavinni az autót. A fiatal énekes elmondta, a vétkes sofőr rögtön elismerte a hibáját, kitöltötték a papírokat, folyamatban van az ügyintézés. Szeretné, ha minél hamarabb elkészülne az autó, mert a mindennapok során használja azt, amióta megvette Zámbó Krisztiántól.

A fiatal énekes elmesélte, megtiszteltetés számára, hogy használhatja az autót, amit Zámbó Jimmy fia tíz évvel ezelőtt adott el, ő pedig két éve jutott hozzá. Ő már a tizedik tulajdonosa, de nagy becsben tartja. Még az egyik klipjében is látható a régi Mercedes, egy SRÁMEK-1 rendszámmal az elején.