Berki Mazsi

Új céget alapított Berki Mazsi

Bulvár

Berki Krisztián özvegye nem lógatja a lábát arra várva, hogy történjen valami, ő maga is sokat tesz azért, hogy anyagi biztonságot teremtsem önmaga és kislánya számára.

A fiatal özvegy a munkába temetkezett, amely egyfajta terápia is a számára – írja a Blikk.

Azt az igazi anyaságot, hogy csak a gyerekemmel foglalkozzak, nem élhettem át. Most lehet, hogy elítélnek, de segítséget fogok kérni, mert muszáj dolgoznom. Tenni kell, és nem fogom otthon ölbe tett kézzel várni, hogy csoda történjen. Vannak céljaim, azokat most próbálom taposni és elérni

– fogalmazott még korábban Mazsi a Palikék Világa by Manna című műsorban, szavait a lap idézte fel.

A fiatal özvegy tényleg sokat dolgozik, nemrég rendezte meg az Emmazsi baba-mama tábort, ami feltehetőleg sokat hozott neki a konyhára, hiszen a háromnapos tábor közel háromszázezer forintba került két főre. A TV2 felkérésére is igent mondott, hamarosan láthatjuk is őt a Dancing with the Stars-ban táncolni, ahol Kulcsár Edina helyét vette át a volt szépségkirálynő terhessége miatt. Az itteni gázsiját persze nem tudni, de valószínűleg jól fizet neki a csatorna a szereplésért.

Mindezek mellett új, webshopot üzemeltető céget is alapított Mazsi társával, Berki Krisztián egykori barátjával és üzletfelével közösen. A webshopban a lakberendezési tárgyaktól kezdve a gyermekjátékokon át, a karácsonyi dekorációig sok mindent forgalmaznak.