Szegedi Fecsó és párja így vészelték át a hurrikánt

Bulvár

Elképesztő pusztítást végzett az Ian névre keresztelt hurrikán az Egyesült Államokban. Szegedi Fecsó és várandós párja épp a természeti katasztrófa közelében tartózkodtak.

Az elképzelhetetlenül nagy, négyes erősségű vihar 250km/órás széllökésekkel érkezett meg és 6 méteres hullámokat korbácsolva sújtott le, amint elérte a szárazföldet. Elmosta az autókat, több mint 2 millió otthon maradt áram nélkül, egyes településeken majdnem a tetőkig ért a vízmagasság és olyan sűrű esőfüggöny zúdult le az égből, hogy a látási viszonyok a nullával voltak egyenlőek – írja a Bors.

A hurrikán hatalmas károkat okozott Floridában, melyet közelről, szállodájuk negyedik emeleti szobájából nézett végig Szegedi Fecsó és párja, Bea is, akik gondoskodtak elegendő enni- és innivalóról, a teraszról bepakolták a bútorokat, hogy ha lecsap a hurrikán, ne törje be az ablakokat, s közben pedig születendő kisfiuk miatt is aggódtak.

Imádkozunk, hogy ne most induljon be a szülés! Pedig benne volt a pakliban, azt mondják, időjárás-változáskor szülnek a legtöbben

– mondta Bea a lapnak. Szerencsére nem így lett, azt a részt, ahol ők vannak, nagyjából elkerülte Ian, “csak” fákat csavart ki. Imáikat pedig meghallgatták, mert a kisbabájuk is maradt ott, ahol még a legjobb helyen van, nem indult be a szülés.

Fotó: Instagram/szegedifecsofficial