Béres Anett

Béres Anett végre elmondta, mi történt vele a teaszeánszon

Bulvár

Öt héttel a szörnyű teaszeánsz után Béres Anett interjút adott és elmondta, mit élt át a szeánsz alatt és után, amikor eltűnt.

A ValóVilág egykori szereplője júliusban vett részt egy ayahuasca-szeánszon Sáfrány Emesével együtt. Amíg utóbbi csodálatos élményként élte meg, még csak nem is hallucinált, Anettel majdnem tragédia történt. Az egész ország nagyon várta már, hogy Anett elmesélje, mi történt pontosan. Erre most került sor.

A Fókusznak adott interjúban elmondta, hallucinálni kezdett a szertartáson elfogyasztott főzettől, a nőt pedig, aki a teaszeánszot tartotta, magának a sátánnak látta, aki belé akar költözni.

Mondtam Emesének, hogy én már ilyen furcsaságokat látok. Ő mondta, hogy ő még nem. Egyszer csak beütött. Különben az, hogy kígyókat láttam, nem igaz, nem tudom, honnan vették. Bárcsak kígyókat láttam volna. Konkrétan én a sátánt láttam. Amit átéltem, azt senkinek nem kívánom. (…) Ordítottam, hogy takarodj a testemből, azt képzeltem, a sátán belém akar költözni. A nőt, aki a szertartást tartotta, én őt a sátánnak láttam

– magyarázta az egykori villalakó a műsorban, szavait a 24.hu írta meg. Anett úgy érezte, egy labirintusba került és nem tud onnan kiszabadulni. Elaludni sem mert, félt a szertartást vezető nőtől, ezért el akart menekülni a helyszínről. Befutott az erdőbe, kerítéseken mászott át, szarvasokat is látott, bár nem tudja, ez valóság volt-e. Órákon keresztül rohant, aztán elért egy magasleshez.

Felmásztam a magaslesre, ott ücsörögtem. Nagyon-nagyon féltem. Próbáltam legyőzni a félelmemet, a következő képem az, hogy lent vagyok

– emlékezett vissza Anett a történtekre. Az eséstől eltört a csigolyája, több bordája és a sarokcsontja is. 24 órát volt ott egyedül. Amikor magához tért, nem tudott lábra állni, négykézláb indult tovább. A nap elől próbált az árnyékba kúszni, este levelekkel takarta be magát, annyira fázott.

Olyan fájdalmaim voltak, hogy hangosan ordítottam, és annyira fáztam már, hogy a fogaim összeverődtek. Azt éreztem, hogy én ezt nem bírom tovább. Feküdtem ott és mondtam a Jóistennek, hogy szeretnék meghalni. Vártam, hogy kiszáll a testemből a lelkem. Azt éreztem, én ebbe a fájdalomba bele fogok halni.

Volt, hogy azt hitte, tényleg meghalt. Aztán egy autó haladt el mellette, az utasai azért álltak meg épp Anett közelében, hogy a hűtőtáskájukat az árnyékba helyezzék. Ők mentették meg az életét. Anettnek óriási szerencséje volt, ugyanis csak kéthetente járnak arra.