Pápai Joci és Majka

Visszatér a Zsákbamacska, Majka és Pápai Joci lesznek a műsorvezetők

Bulvár

Új szerepben láthatják a nézők Pápai Jocit hamarosan, ugyanis Majkával közösen vezetik majd a Zsákbamacska című vetélkedőt.

A műsor egy megújult formában kerül majd képernyőre, most a Sztárban Sztár leszek elődöntőjében pedig egy nagy bejelentés keretében kiderült, hogy különleges műsorvezetőket is kapott a vetélkedő Majka és Pápai Joci személyében – írja a Bors. Utóbbi még egy zsákba is képes volt bebújni, hogy izgalmasabb legyen a leleplezése.

A Zsákbamacska című műsort sok-sok évvel ezelőtt láthatták már a magyar nézők is a tévében. Megújult, felfrissített változata több európai országan is sikerrel fut, ezért is döntött úgy a TV2, hogy műsorra tűzi, úgy, ahogy a Szerencsekereket is visszahozta.

Köztudott a TV2-ről, hogy a legjobb műsorvezetőkkel rendelkezik és nagyon örülök, hogy Majkát meg tudtam győzni erre a produkcióra és itt debütál majd társműsorvezetőként Pápai Joci. Azt gondolom ez a kettős a garancia az önfeledt szórakozásra

– mondta Fischer Gábor, a TV2 Csoport programigazgatója.

A Zsákbamacska már várja a jelentkezőket, akiknek arra is fel kell készülniük, hogy jelmezbe kell bújniuk, ezáltal még viccesebbnek ígérkezik a vetélkedő.

Fotó: tv2play.hu