Útmutatót készített a Nébih az élelmiszerek kettős minőségének vizsgálatához
Mintegy nyolchónapnyi párbeszédet követően elkészült az útmutató az élelmiszerek kettős minőségének vizsgálatához, a kiadvány összeállításához a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) széleskörű iparági és kereskedelmi egyeztetéseket folytatott – közölte a Nébih pénteken az MTI-vel. Emlékeztetnek, hogy 2018 és 2021 között – az EU fogyasztóvédelmi projektje részeként – mintegy 120, Magyarországon, Németországban és Ausztriában kapható termék összehasonlítását … Bővebben: Útmutatót készített a Nébih az élelmiszerek kettős minőségének vizsgálatához
A beágyazáshoz másoljuk és illesszük ezt az URL címet a WordPress honlapba.
A beágyazáshoz másoljuk és illesszük ezt a kódot a honlapunkba