Debrecen első filmszínháza, az Apolló mozi ismét jó programot kínál!

Kultúra

Az Apolló mozi egy újabb filmcsemegével várja az érdeklődőket otthonaikban! Pólik József – Életem legrosszabb napja című filmje és Hajdu Szabolcs – Fehér tenyér című alkotása után április 9-én csütörtökön 17:30-tól az Egy szerelem gasztronómiája című filmmel és utána pedig egy élő beszélgetéssel vár  mindenkit a számítógépek elé.

A film az Apolló mozi Youtube csatornáján látható!
https://www.youtube.com/watch?v=pt57P8CguZs

A vetítést követően este 7 órától az Apolló mozi Facebook oldalán Madarász Isti, a film rendezője lesz a vendég, akivel élő videokonferencia  formájában beszélik ki a látottakat ugyanakkor kommentekben a nézők is kérdezhetnek majd tőle! A rendező beszélgetőpartnere Fejér Tamás, az Apolló mozi vezetője  lesz.
Az élő beszélgetés itt, az Apolló mozi valamint a DEkulT Facebook oldalán lesz követhető.

A filmről:
Egy szerelem gasztronómiája – magyar romantikus, zenés gasztro-vígjáték, 88 perc, 2017

Előzetes:
https://www.youtube.com/watch?v=_cNZ7dywwzA

Egy excentrikus, de zseniális séf (Bereczki Zoltán) étterme a csőd  szélére kerül. A bank által kiküldött hitelelbíráló (Balla Eszter)  meghódítása az egyetlen út a hőn áhított hitel megszerzésére, ám ő  távolról sincs elájulva a nárcisztikus szakácstól. Azonban – mint oly sokszor – most is közbeszól a szerelem… Mi az édes,  romantikus gasztrovígjáték receptje? Végy egy marcona sztárséfet, adj  hozzá egy gátlásos könyvvizsgálólányt. A szívüket főzd puhára és hosszan  kavard a félreértéseket. Fűszerezd őket az elmúlt évtizedek  legízletesebb slágereivel, egy csipetnyi szteppel és sok tánccal.  Melegen ajánljuk! A romantikus, mai történetben olyan slágereket  hallhatunk, mint a Nem leszek a játékszered, Szeretlek is meg nem is  vagy a Hadd főzzek ma magamnak.

Az online vetítéssorozat további várható darabjai:

Április 16. csütörtök, 17:30 – Magyar Vándor (A vetítés után vendég:  Herendi Gábor, a film rendezője)
Április 23. csütörtök, 17:30 – Witman fiúk (A vetítés után vendég:  Szász János, a film rendezője)