Kocsik-Marossy Virág, a Debreceni Vagyonkezelő Zrt. igazgatója

Vezetőváltás a debreceni vagyonkezelő élén: Kocsik-Marossy Virág az új igazató

Helyi hírek

A Debreceni Vagyonkezelő Zrt. vezérigazgatója, Gere Miklós 2018. december 31-jei hatállyal lemondott a vezérigazgatói tisztségről (2018. december 8. napjától felmentve a munkavégzési kötelezettség alól). A közgyűlés új vezérigazgatónak Kocsik-Marossy Virágot választotta meg 2019. január 14. napjától, határozatlan időre. Kocsik-Marossy Virág különböző nemzetközi szolgáltató központokban szerzett vezetői tapasztalatot operációs- és stratégiai menedzsment területeken. A Nyíregyházi Egyetemen végzett nemzetközi kapcsolatok szakon.

Az amerikai tulajdonban lévő Ygomi Europe Kft.-nél először csoportvezetőként, majd operációs vezetőként dolgozott és 200 7-ben részese volt a BMW 7-es szériájához tartozó ügyfélszolgálati csoport kialakításának Debrecenben. Később a teljes ügyfélszolgálati részleg vezetője lett. 2011-ben csatlakozott a British Telecom-hoz (BT) a Service Delivery (hálózati beüzemeltetési) üzletág vezetőjeként.

Feladata volt a munkakörök áthozása a nyugat-európai országokból az ügyfél-elégedettség megtartása, illetve javítása mellett, továbbá a költségvetés tervezése, a szervezeti felépítés kialakítása és a folyamatok hatékonyságának növelése az operációs költségek csökkentésével. 2017 márciusában lett a BT stratégiai programigazgatója, ahol elsődleges feladata volt a debreceni és a budapesti központokban dolgozó emberek stratégiai változáson való átvezetése, összehangolva a cég világszintű transzformációs programjaival. Munkája során széles körű tapasztalatot szerzett folyamatfejlesztésben, változás menedzsmentben és hozzájárult a cégcsoport debreceni sikereihez. Munkássága alatt a BT Magyarország második legnagyobb szolgáltató központja, ismert és elismert munkáltató lett Debrecenben és Budapesten is.

A 14 éves, versenyszférában eltöltött idő alatt nagy gyakorlatot szerzett a vezetőfejlesztésben, miközben ő is eredményes, innovatív és elismert szakemberré vált. Szakmai díjak és elismerések: Követendő vezető példakép díj a hiteles és támogató vezetésért (BT 2015). A leendő vezetők mentora a különböző vezető fejlesztési programokban. A kiemelkedően eredményes emberek 7 szokása program hivatalos oktatója (Franklin Covey).