Nyugdíjas köztisztviselők találkoztak Hajdúnánáson

Helyi hírek

Hétfő délután, egy év elteltével ismét találkoztak a nyugdíjas köztisztviselők. A jó hangulatú találkozó remek alkalom volt arra, hogy a résztvevők az elmúlt időszak eseményeit, történéseit egy kötetlen beszélgetés keretében megosszák egymással.

Régi hagyomány a településen, hogy minden esztendő végéhez érve az egykori, ma már nyugdíjas kollégákat hívják meg egy találkozóra. Az eseményen Hajdúnánás alpolgármestere köszöntötte a volt hivatali dolgozókat. Dr. Juhász Endre ünnepi köszöntőjében azt mondta, az ilyen találkozókkal is szeretnék kifejezni megbecsülésüket a volt munkatársak iránt. Az alpolgármester egy rövid előadás keretében kitért a következő időszak fejlesztéseire és az elmúlt időszakban elnyert Idősbarát Díjra is.

Dr. Kiss Imre a város jegyzője beszédében köszönetét fejezte ki a nyugdíjas köztisztviselőknek azért az áldozatos és lelkiismeretes munkájukért, melyet évtizedeken keresztül végeztek a város szolgálatában. A jegyző beszámolt többek között az elmúlt időszakban történt hivatali változásokról, a hivatal épületének energetikai korszerűsítéséről.

Ezt követően kötetlen beszélgetés kezdődött, amelyben felidézték a közös élményeket és szót váltottak arról, hogyan telnek a nyugdíjas mindennapok.