Vajna Timi

Mindent felszámol Magyarországon Vajna Timi

Bulvár

Andy Vajna özvegye teljesen elvágja magát Magyarországtól – már ami az üzleti életet illeti.

Vajna Timi férje négy évvel ezelőtt hunyt el, Timi pedig Amerikában tervezi leélni az életét nélküle, tavaly már az állampolgárságot is megszerezte.

A Blikk információi szerint a milliárdos örökösnő az utolsó magyar szálat is készül elvarrni: nemrégiben Magyarországon járt, hogy a Nobu nevű étteremben lévő részesedésétől is megváljon.

Vajna Tímea szeretne kiszállni a Nobuból, és teljesen fel akarja számolni az összes magyarországi üzleti kötődését. Emellett – úgy tudom – az őt tanácsadóként segítő vőlegénye, Zoltán szintén megszünteti a kapcsolatot a céggel. Tímea az amerikai cégtársával, Samuel Russel Falconellóval tárgyal a tulajdonosváltásról

– árulta el a lapnak egy informátor, aki elmagyarázta, hogy a Nobu luxuséttermet üzemeltető BUNO Vendéglátóipari Kft. egyik tulajdonosa az AV Investments Kft., ennek egyik vezetője Vajna Timi, az AV Investment Kft. pedig egy Las Vegasban székelő cég, a Cinergi Entertainment LLC tulajdonában áll, ahol Timi Falconellóval együtt tölt be vezető tisztséget.

Kicsit bonyolultak a tulajdoni viszonyok, és most szeretne teljes mértékben kiszállni a budapesti Nobu étteremből Andy Vajna özvegye, hogy minden erejével amerikai életére összpontosíthasson.