Fazekas Vivien

Körözik Molnár Gusztávot, ezt gondolja felesége, Fazekas Vivien

Bulvár

A Drága örökösök és felesége válása már folyamatban van, mégis sokan kíváncsiak arra, mit tud Vivien a színész körözéséről.

Megdöbbentő hír járta be hétfő délután a magyar sajtót: körözik Molnár Gusztávot. A rendőrségi közlemény szerint a körözés oka elfogatóparancs, a körözés jogalapja, illetve a bűncselekmény megnevezése, minősítése pedig rágalmazás – írja a 168.hu. Elfogatóparancsot olyankor szoktak kiadni, ha egy ügy vádlottja nem jelenik meg egy tárgyaláson és távollétét nem indokolja, így mindenki kíváncsi, mi állhat pontosan a körözés hátterében, hiszen a színész elvileg elvonón van.

Exfeleségét, Fazekas Vivient is többen megkeresték, hogy nyilatkozzon. Közösségi oldalán írta meg, hogy hiába a sok megkeresés, nem szeretne semmit sem hozzáfűzni a hírhez.

Köszönöm, értesültem a Gusztávval kapcsolatos dolgokról a mai nap folyamán, kérlek titeket, ne küldjetek nekem fotókat és cikkeket!

– kezdte Vivien, akinek semmi köze nincs ehhez az ügyhöz, nem szeretne belefolyni, nyilatkozni pedig még inkább nem.

Elég nehéz nekem így is végignézni, hogy megannyi segítség, türelem, szeretet és támogatás után ahogy elengedtem a  kezét, hová csúszott azon a bizonyos lejtőn! Az üggyel kapcsolatosan megkérek mindenkit, keresse az illetékeseket! Gusztáv vagy Ildikó majd beszélnek róla, ha akarnak!

– írta Insta-sztorijában Fazekas Vivien, utalva arra, hogy az ügy mögött Molnár Gusztáv volt élettársa, kisfia édesanyja lehet, ő az, aki többet tud.