Rudolf Gergely már a Balmaz játékosa, Coulibaly nem kellett

Sport

Pénteken írta alá szerződését a Balmaz Kamilla Gyógyfürdő csapatával Rudolf Gergely, aki a Lokival is szép sikereket ért el.A balmazfoci.hu-nak Tiba István klubelnök azt mondta, Coulibaly szerződtetése már nincs tervben, érkezett viszont három támadó szellemű játékos (Harsányi Zoltán, Rudolf Gergely, Lasha Shindagoridze)

Közülük természetesen Rudolf Gergely a legnagyobb név. Rudolf kétszeres magyar bajnok a DVSC-vel (2008/09, 2009/10), kétszeres Magyar kupa-győztes (2008, 2010). 2009-ben a Bajnokok Ligájában szerepelt a Debrecennel, ahol végül a csoportkörben estek ki. Nemzetközi rutinja is veretes, játszott a francia elsőosztályú Nancy csapatában, megfordult az olasz első ligás Genoában és Bariban, valamint légióskodott Görögországban is, a Panathinaikoszban. Rudolfnak legjobban Debrecenben ment a góllövés, a Loki színeiben 52 meccsen 25-ször volt eredményes 2007 és 2010 között.

A fiatal Kamarás György (1998) visszatért a dorogi kölcsönadásából, s tavasszal már nálunk fog futballozni. Egy-két labdarúgó van még képben, akikkel kapcsolatban az elkövetkezendő napokban várható döntés.

– magyarázta Tiba.

“Lesznek olyan játékosaink, akiket kölcsön fogunk adni, de erről még nem tudok bővebbet mondani” – tette még hozzá.

A csapat a szezonkezdetig 11 felkészülési meccset játszik, külföldi edzőtáborra idén anyagi okok miatt nem futja.