60 ezernél jár a licit – beteg gyerekeken segíthetünk

Sport

Korhut Mihály, a DVSC válogatott labdarúgója és Bernáth Csaba a Debreceni Nagyerdei Stadion Látogató Központjának igazgatója jótékonysági licitet kezdeményezett. A válogatott mezre leadott licit állása: 60.000 Ft!

A franciaországi labdarúgó Eb-n nagyszerűen szerepelt magyar labdarúgó-válogatott játékosainak aláírásával ellátott mezre indítunk licitet, és az ebből befolyt összeget a Remény a Leukémiás Gyermekekért Alapítványnak ajánljuk fel – tudtuk meg Bernáth Csabától.

A licit 30.000 forintról indul, 2016.08.05-től 2016.09.08. 18 óráig tart, az ajánlatokat a dvscfoci@dvsc.hu email címre várjuk! Az ajánlatban szerepelnie kell az ajánlattevő nevének, címének, telefonszámának és természetesen az felajánlott összegnek is!

Az aktuális állás a dvsc.hu oldalon folyamatosan nyomon követhető lesz!

Aki a legnagyobb összeget ajánlja fel, a dedikált mezt szeptember 9-én, az Újpest elleni hazai mérkőzés előtt veheti át személyesen Korhut Mihálytól.

A magyar válogatott örökre beírta magát a történelembe. Csoportelsőként jutott tovább, emlékezetes, 3-3-as döntetlent játszott az Eb-győztes Portugáliával! Igen értékes és különleges relikviát szerez tehát az, aki tulajdonosa lesz ennek a meznek, emellett segítséget nyújt a beteg gyerekeknek és családjuknak – nyilatkozta Korhut Mihály, aki 30.000 forinttal el is indította a licitet.

dvsc.hu