Baleset szemtanúit keresik

Rendőrség

A dunakeszi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik.

A Dunakeszi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya 13120/789/2019. bűnügyi számon eljárást folyat segítségnyújtás elmulasztás bűntett elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettessel szemben.

A nyomozás adatai szerint az ismeretlen elkövető az általa vezetett ezüst vagy szürke színű, Audi A4 vagy A6 típusú személygépkocsival 2019. június 30-án 13 óra 40 perc körüli időben a Fót, Rév út – Hajcsár út kereszteződésébe az ott kihelyezett “Állj! Elsőbbségadás kötelező” jelzőtábla utasítását figyelmen kívül hagyva úgy hajtott be, hogy nem biztosított elsőbbséget az ott haladó Volkswagen Golf részére. A Volkswagen vezetője a baleset elkerülése végett autóját az útmenti árokba kormányozta, utasa megsérült, míg a balesetet okozó Audi vezetője a helyszínt megállás, valamint a tőle elvárható segítségnyújtás nélkül az M2-es autóút irányába elhagyta.

A Dunakeszi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a bűncselekménnyel, annak feltételezett elkövetőjével, továbbá az általa vezetett gépjárművel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen munkaidőben a Dunakeszi Rendőrkapitányságon (Dunakeszi, Tábor utca 2. szám), vagy hívja a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenységirányítási Központját a 06-1-236-2883-as telefonszámon, illetve tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, vagy a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.