Cserbenhagyó női sofőrt keres a debreceni rendőrség

Rendőrség
A Debreceni Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya segítségnyújtás elmulasztása bűntett elkövetésének gyanúja miatt folytat nyomozást.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2016. október 10-én 14 óra 20 perc körül egy 50 év körüli, fekete hajú, szemüveges nő az általa vezetett ismeretlen rendszámú, szürke színű, Peugeot típusú személygépkocsival közlekedett Debrecenben a Csapó utcán, a Rakovszky utca irányába. Haladása során a Rakovszky utca és a Csapó utca kereszteződésében lévő gyalogos-átkelőhelynél jobbra kanyarodott és nem biztosított elsőbbséget az ott áthaladó gyalogos részére, akit elütött. A baleset következtében a gyalogos nyolc napon belül gyógyuló, könnyű sérülést szenvedett. Az ismeretlen nő az ütközést követően megállt, azonban a tőle elvárható segítségnyújtás nélkül a helyszínről elhajtott.

A rendőrség kéri, hogy a személygépkocsi vezetője, illetve aki az esemény szemtanúja volt, vagy azzal kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Debreceni Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán (Debrecen, Sámsoni utca 149. szám), vagy telefonon tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető 06-52/457-040-es telefonszámon, az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöld számán, illetve a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén. A bejelentéseket a rendőrség bizalmasan kezeli.