Folytatódott a toborzás Debrecenben

Rendőrség

A debreceni fiatalok többségét a jelentkezéshez szükséges iskolai végzettség, a képzés után rájuk váró szolgálati feladatok, valamint a fizikai-erőnléti alkalmasság feltételei érdekelték.
A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság toborzócsoportja 2016. szeptember 19-én Debrecen, Csapó utcai bevásárlóközpont közelében várta a rendőri hivatás iránt érdeklődőket. A rendőrök a határvadász-képzés felvételi eljárásáról, az alkalmassági vizsgálatok részleteiről és a várható fizikai felméréssel kapcsolatos feladatokról adtak bővebb információt és szóróanyagot a debrecenieknek. A toborzócsoport tagjai egységcsomagokkal is várták az érdeklődőket, akik első kézből tájékozódhattak a tapasztalt rendőröktől.

A képzés iránt érdeklődők a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Debrecen, Kossuth utca 20. szám alatt lévő épületében is folyamatosan tájékozódhatnak a határvadász-képzésre történő jelentkezés feltételeiről. A toborzó iroda és a humánszolgálat munkatársai hétfőtől péntekig hivatali munkaidőben várják a jelentkező állampolgárokat.