Új kampányt indított a Telekom

Helyi hírek

Tegnapelőtt indultak a tévében a Telekom új, a családi együttlét fontosságát fókuszba helyező kampányának reklámfilmjei. Nem titkolt célunk a kampánnyal, hogy társadalmi párbeszédet kezdeményezzünk azokról a kihívásokról, amelyekkel digitalizált világunkban a családok szembesülnek. Az elindult párbeszéd folytatásaként engedjétek meg, hogy megosszuk Veletek ezeket a tartalmakat!

Információk a kampányról:

Háttér:

Az idei Tettek hálózata kampánnyal a Telekom finomra hangolta tavaly bevezetett márkastratégiáját. Vállalása, hogy a digitális világ tüneményeivel mindenkit a saját élete nyertesévé tesz. Míg a hálózatkommunikáció egyéni szinten szólította meg az embereket, idén tavasszal a Telekom a családokhoz beszél. Az új kampányban arra mutat példákat, hogyan működhet jobban a család, ha tagjai élnek a digitalizáció nyújtotta lehetőségekkel. E lehetőségekhez a Telekom utat mutat, eszközt nyújt a Magenta 1 szolgáltatással, amely rugalmas felépítésének köszönhetően képes minden család egyedi élethelyzetéhez alkalmazkodni, ezáltal minden eddiginél jobban támogatja a családi kötelékek erősítését.

Kampánycél:

A családokban manapság mindenkire nagy érzelmi és gondozási terhek nehezednek és mindannyian szembesülünk a kor szülte  kihívásokkal. A tavaszi kampány célja, hogy mindenki felfedezze, hogyan támogathatják a család összetartását a Magenta 1 rugalmas megoldásai.

Kreatív koncepció:

Ahány család, annyiféle kihívás. Minden család más akadályokkal szembesül a mindennapokban, ám amíg időt szakítanak egymásra, a család egysége fenntartható. A Telekom Magenta 1 kedvezménycsomagja ebben segít: eszközöket ad arra, hogy a család tagjai új módokon is jelen lehessenek egymás életében.

A kampány két reklámfilmben két különböző élethelyzetet mutat be. Ami közös bennük: a filmek hősei nyitnak a digitális világ lehetőségeire, és a családi együttlét új formáit fedezik fel. A próbahét című spot a szüleit trükkösen edukáló tiniről szól, aki tudja, a távoli kollégiumba való költözés sem gátolhatja őt abban, hogy együtt legyen a családjával. A Karaoke nagyi című spotban a megszokott altatódalt a nagymama távollétében a mobiltelefon segítségével közvetítik a szülők a kisunokának.

Magenta 1 – A próbahét: https://youtu.be/Xuraj_UXaKc

Magenta 1 prepaid – Karaoke nagyi: https://youtu.be/pDY6aPyoxL0