Olcsón repülhetünk Debrecenből Münchenbe és New Yorkba is

Helyi hírek

Aki mostanában tervez utazást Németországba vagy az USA keleti partjára és esetleg közelebb lakik Debrecenhez, mint Budapesthez, mindenképpen érdemes a Lufthansánál is keresgélni debreceni indulással – írja az airportal.hu.A Debrecen – München útvonalon már 29.000 Ft-tól kínálja az oda-vissza útra szóló repülőjegyeket a német légitársaság.

New Yorkba 130.000, Bostonba pedig 140.000 Ft alá esett a legolcsóbb (szintén retúr) kombinációk ára Debrecenből, mindössze egy müncheni átszállással.

A délelőtt 11 órás indulásnak köszönhetően összesen 23, Münchenbe érkező interkontinentális járatról lehet kényelmesen átszállni a Debrecenbe tartó Lufthansa-gépre, köztük olyan városokból, mint New York, Mexikóváros, Peking, Delhi, Hong Kong, Sanghaj, Mumbai, Kairó, Torontó, Teherán, Charlotte, Sao Paulo, Montréal, Boston és Denver.

A Debrecenből Münchenbe induló utasok pedig 16 interkontinentális járatra szállhatnak át még aznap, köztük a Newark, Washington, Chicago, Tokió, San Francisco, Szöul, Montréal, Boston, Peking, Hong Kong felé induló gépekre