Késsel rabolta ki a vevőt

Rendőrség

A csepeli rendőrök őrizetbe vették azt a férfit, aki az interneten hirdette az autóját, majd kirabolta az egyik érdeklődőt.

A 32 éves budapesti S. Károly egy internetes közösségi oldalon hirdette az autóját, majd egy férfival 2019. április 2-án kora délután Csepelen találkozott is. A vevő az autót megnézte, majd az eladó megkérdezte, hogy van-e nála pénz. A férfi elővett 50 ezer forintot, ekkor S. Károly egy késsel megfenyegette őt, hogy adja át a pénzt. S. Károly ezután kivette a sértett kezéből a pénzt, és az autóját hátrahagyva elfutott a helyszínről.

A kiérkező rendőrök rövid időn belül azonosították a férfit, és még aznap 16 óra 35 perckor Budapest XXI. kerületében, a II. Rákóczi Ferenc utcában elfogták. A rendőrök S. Károlynál megtalálták az 50 ezer forintot, és visszaadták a sértettnek.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XXI. kerületi Rendőrkapitányságának nyomozói a férfit rablás bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.