Agráros adomány

Egyetem

Játékokkal, édességgel és ünnepi műsorral leptek meg beteg és rászoruló gyereket a Mezőgazdaság-, Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási Kar oktatói és hallgatói.
Az Agrároktatási és Kutatási Dolgozók Szakszervezete, a Mezőgazdaság-, Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási Kar Sport és Egészséges Életmód Bizottsága, valamint a Debreceni Református Egyetemi Gyülekezet hallgatókkal közösen gyűjtötte az adományokat az adventi hetekben.

Az Agrároktatási és Kutatási Dolgozók Szakszervezete évek óta a Lencz-telepi Református Egyházközség és a bánki kistérség rászoruló gyermekeit ajándékozza meg karácsony előtt ruhákkal, játékokkal és édességgel, az egyetemi gyülekezet pedig a Gyermekgyógyászati Klinika gyermekhematológiai-onkológiai osztályán gyógyuló kis betegeknek kedveskedett rendszeresen műsorral és ajándékokkal.

Idén a szervezetek tagjai közösen látogattak el a gyerekekhez a klinikára, a műsor és a meglepetések ezúttal sem maradhattak el. Az adományokból további rászoruló családoknak is jutott, hozzájuk a Lencz-telepi Református Egyházközség lelkésze és a Református Szeretetszolgálat juttatta el a csomagokat.
unideb.hu